Languages: Deutsch English Croatian
Homepage
Telefon
ADVENTURE HOLIDY - ZADAR AREA - CROATIA
Naša specijalnost su jednodnevni izleti I višednevne ture na području rijeke Zrmanje, Velebita i Nacionalnog parka Paklenice, kao i Zadra i njegove okolice. Radimo isključivo s malim grupama što nam omogućuje individualan pristup svakom gostu. Naši iskusni vodiči će se potruditi da Vam boravak u ovom dijelu Hrvatske ostane nezaboravan. Bilo da ste ovisnik o adrenalinu ili jednostavno tražite nešto novo, Hrvatska je pravo mjesto za Vas.

Smještena na sjecištu Panonske nizine, Balkanskog poluotoka i Jadranskog mora, Hrvatska je idealno mjesto za ljude koji traže nova iskustva. Slogan „Mediteran kakav je nekad bio“, opisuje ju najbolje. Ona je zemlja tisuću otoka (1244 otoka, stijena i hridi od kojih je samo 50ak naseljeno), visokih planina i prostranih nizina. Ona je zemlja prijateljski nastrojenih i pristupačnih ljudi, izvrsne hrane i još boljih vina, tj. zemlja u koju se je jednostavno zaljubiti.

Zadarska regija je najsjevernija regija Dalmacije. Poznata je po kristalno čistom moru, gustim zelenim borovim šumama i kamenim plažama. Grad Zadar je izgrađen na ostacima rimskog grada i obiluje spomenicima iz antike, srednjeg vijeka i renesanse. To je grad u kojem možete uživati u jednom od najljepših zalazaka sunca na svijetu, mediteranskoj hrani, likeru Maraskinu, glazbi koju skladaju Morske orgulje ili se diviti instalaciji nazvanoj Pozdrav Suncu.

Novigrad je dobro skrivani dragulj. Taj povijesni dalmatinski gradić je smješten u južnom dijelu Novigradskog mora, u dugom, uskom zaljevu, u podnožju Velebita. Sagrađen u obliku trapeza i okružen ostacima zidina koji se spuštaju od stare tvrđave prema moru, Novigrad je mjesto u kojem se uistinu možete opustiti i odmoriti.
TripAdvisor
Hrvatska Turistička Zajednica
Hrvatske vode
PP Velebit